Oppdatert 12.10.21

Påmelding til trening i Førdehuset

NB: 1-2.kl gruppa er fylt opp og det er venteliste.
Det vert sendt ut beskjed til dei som har fått plass på dei ulike gruppene iløpet av haustferieveka.

Påmeldingsskjema ligg her: https://friidrett.fordeidrettslag.no/events/TicketCart?eventId=1000061253

Alle som vil kan melde seg på, men dersom det vert fullt så vil vi prioritere dei som var med forrige sesong.

Vi treng alltid instruktørar/foreldre som kan hjelpe til, så dersom nokon melder seg, så er det flott.

---

Førde IL Friidrett har treningar i Førdehuset etter haustferien, og fram til påskeferien.

Det er og trening i Haukedalen.

Treningstider ute på Førde Stadion:

Måndag kl 18-19:30 5. Klasse og eldre

Dette er trening for dei som har vore med på innetrening gjennom vinteren og vore med ute gjennom sommaren. Denne går fram til haustferien.

Treningstider haust/vinter (21/22):

Treningsdagar i Førdehuset vert måndagar og torsdagar.

Måndagar  kl 18-20 (5.klasse og eldre)

Torsdagar kl 18-20( kl 18-19: 1-2.klasse, kl 19-20 3-4.klasse).

Treningsdag i Haukedalen er onsdag, kl 17:30-19:30 (2.grupper)

Treningsavgifter:

Trening haust/vinter: 800,-

Trening ute/-aktiv utøver: 300,-

Aktive utøvarar må vere medlem av Førde IL Friidrett, og ha betalt avgifta før vi refunderer startkontingentar.

Dei som deltek på treningane skal vere medlem i Førde Idrettslag.